Big Brother sökte en naken tjej

För ett tag sen fick jag ett brev från KYO, Konstmodellernas yrkesorganisation, om att det kommit en fråga från produktionsbolaget bakom Big Brother om att de sökte en ”sprallig tjej” som skulle gå runt naken bland deltagarna.

Är någon överraskad? Rubriker om nakenhet säljer ju lösnummer av kvällstidningar och Big Brother är i samma liga.

Tillägg:
Nu är det slutet av maj 2012 och jag ser att denna årsgamla del av blogggen genererar många träffar på sökord med kroki, möhippa och big brother.

Nej, jag har inte varit modell i TV men väl på många möhippor runt om i Skåne, både för krokiteckning och kroppsmålning, och har du något festligt på gång för dina väninnor, kollegor, kursare, gäster, kunder etc. så är du välkommen att kontakta mig.

Mer info och bilder finns på konstmodell.se och på facebooksidan.