Krokiträffar i Skåne – sprid ordet

Jag vet att det finns många konstnärliga människor och är det inte dags att slå oss samman och vara kreativa så säg?

Det spelar mindre roll om du är aktiv eller har ditt intresse vilande, om du känner dig erfaren eller är nybörjare för bara du är nyfiken, kreativ, positiv och har ett öppet sinne så tycker jag att du skall ta tillfälet i akt.

Vad jag önskar är att samla konstnärliga och modellintresserade för krokiträffar i närheten av Lund/Malmö och därför ber jag dig känna i ditt inre och tipsa hela din vänskapskrets om detta.

Det finns alltså ännu inte några utsatta datum, lokal, form eller liknande … sådant sätter vi när väl ni, kreativa och kanske modellintresserade, givit er till känna.

Målet och ambitionen är att samla kreativa själar för konstnärligt utövande under sociala och trevliga former. Förhoppningen är att det blir återkommande träffar, kanske till och med regelbundna som en studiecirkel eller liknande.

Tipsa gärna alla du känner, säväl konstnärliga som nyfikna och kanske även andra som kan vara intresserade av att vara modell för kroki.

Jag har varit modell för kroki i många olika sammanhang i flera år nu, såväl på kurser som privat och på möhippor och liknande. Mer info, bilder och läsning finns på konstmodell.se och gilla gärna facebooksidan.