O store allsmäktige guru Google

Av någon anledning har antalet läsare som hittar hit via den största, men inte allenarådande, sökmotorn Google minskat markant sen några veckor.

Kanske har de ändrat sin topphemliga algoritm pagerank igen eller så är det ett utslag av att sommaren är över. Sökningar angående möhippor, som är en av de vanligare orsakerna till att folk som inte ägnar sig åt kroki eller liknande annars söker, verkar vara tämligen årstidsberoende och brukar aktualiseras på högvarv igen när våren närmar sig för att sen vara sommaren ut.

Kroki och kroppsmålning på möhippor är ju vanliga uppdrag för mig men jag är ju även modell för mer konstnärliga syften, t.ex.studiecirklar och studieförbund. Sådana aktiviter passar även till evenemang, kick-off, kulturnatten, festligheter och annat. Alla är välkomna att höra av sig så ser vi vad som passar sig.