Parmodell för kroki i höst

Jag och en väninna skall vara modeller ihop för en privat arrangerad krokigrupp om en och en halv vecka samt vid några tillfällen senare i höst. Det är mitt närmaste uppdrag som modell då det ju inte blev något på konsthögskolan och det tunnat ut med möhippor nu när hösten kommit.

Jag har aldrig varit modell tillsammans med någon annan tidigare, om man bortser från de tillfällen på möhippor då bruden poserat, påklädd, med mig. Det blir en ny och spännande utmaning att hitta bra ställningar som funkar vid parmodellande.

  1 comment for “Parmodell för kroki i höst

  1. Anonymous
    2011-10-10 at 21:29:13

    Det är svårare att modella tillsammans med någon för då måste man ta hänsyn till den andre modellen som kanske inte håller poserna lika bra som du själv (eller tvärtom) och kanske andas så häftigt att kroppen "svajar". Liksom tantriska discipliner gäller det att vara varandras likar under själva modellandet, antingen det är två män som poserar, två kvinnor eller mixat.

Comments are closed.