Modellens olika världar i vårt samhälle

Som du kanske redan läst blev jag intervjuad för en artikel i tidningen City Malmö nyligen.

Det finns olika världar med olika normer och principer och vad händer när de möts eller kolliderar?

Det känns som att nakenhet i vår tid och vårt samhälle är tabu för många i omgivningen, något man ofta förknippar med sex eller som man bara själv är när man duschar. Jag har skrivit om denna dualism tidigare och i ljuset av artikel så fanns tankarna kring hur de, t.ex. kollegor, skulle hantera om de kopplade artikeln till mig. Vetskapen om att jag inte bara är naturist, vilket jag är tämligen öppen med, utan även nakenmodell för konst i olika former och möhippor är, befarar jag, något som nog inte alla kan hantera med smidighet och som kan ligga en till last i vissa situationer. Hur skulle det vara att bli ”outad” av någon, t.ex. på jobb?

Är detta fjompigt tänkt eller är det klokt att vara försiktig av sig?

Jag rekommenderar verkligen att du läser Contrasting Worlds – Secret Life model på samma tema på den inspirerade bloggen för projektet Spirited Bodies (även på Facebook) i Storbritannien.