Delade meningar, tankar om erektion

Jag hittade en artikel där en kvinnlig konstmodell tar upp det känsliga ämnet om manliga modeller och det naturliga tillståndet erektion.

Visst är det ett ämne som lätt får åsikter dra iväg i olika riktningar, som kan väcka nyfikenhet eller kanske anstöt och som därmed inte har några givna svar på frågan ”är det ok eller inte?” Som så ofta beror mycket på sammanhanget, personerna, stämningen och annat.

Har det då hänt att jag styvnat till? Jodå, någon gång vid möhippeuppdrag och speciellt vid kroppsmålning av eller nära känsliga delar. Det är lätt hänt att tolka detta sexuellt, det är ju en ganska sexualiserad tid vi lever i, men ur min synvinkel som modell är det inte alls så. Det en naturlig reaktion, lika naturligt som morgonstånd, som som ibland kan komma av att man står, sitter eller ligger i en viss ställning som retar och inte en på grund av en sexuell lustkänsla.

Ibland har det vart till viss uppskattning och ibland till blygsel, såväl från min sida som deltagarinnornas, men det är inget jag som modell aktivt söker.

Är erektion fult? Är erektion något sexuellt? Nej, det anser jag inte. Det är naturligt men därmed inte alls alltid ok, tvärt om.

Dela gärna med dig av dina tankar och reflektioner i en kommentar. Vad anser du?

  12 comments for “Delade meningar, tankar om erektion

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *