Äntligen sol och kroppsmålning på möhippa

Det känns som om det varit en solfattig sommar men denna söndag skiner den och jag skriver detta från hemlig plats där man kan sola naken om man vågar chansa.

Möhippan i torsdags var utomhus och jag var modell för ett litet och trevligt gäng med kroppsmålning som start på brudens dag. Jag skämtade med bruden om att om hon inte gjorde slut på färgen så skulle hon få klä av sig och jag måla henne istället. Nu blev det ju inte så men undrar just om det blivit jag eller hennes väninnor som blivit mest överraskad om hon verkligen gjort det?

Nåväl, njut sommaren, solen och värmen och glöm inte att det aldrig är försent att boka modelluppdrag med kroki, kroppsmålning eller liknande. Det kan lika gärna vara på en födelsedagsfest, tjejmiddag, företagsevenemang eller liknande som på en möhippa. Givetvis är även konstnärer, artister, producenter, fotografer och andra välkomna att höra av sig med sina kreativa idéer.