Hur hittar folk hit?

Jag är nyfiken av mig och kollade genom senaste månadens rapport över sökord som besökare hittat bloggen via.

Att somaren gör att folk söker efter sidor som har med nakenbad att göra är inte så konstigt men verken det eller naturism, folk som söker nakenbilder, i synnehet från Big Brother och Game of Thorones, eller ämnen med stånd, erektion och utomhussex är ju det denna blogg handlar om.

Glädjande nog finns många träffar på de för bloggen och min verksamhet som modell (se konstmodell.se) mer passande ämnena om konstmodell som sökes, möhippa som söker modell för kroki och kroppsmålning samt fine-art nude som genre inom fotokonsten. 
Tag gärna en titt på konstmodell.se och bläddra runt i resten av bloggen. Jag blir glad om ni interagerar mer, använder kommentarsfunktionen, delar med er av inehållet på Facebook, klickar gillar-knappen till vänster, visar intresse genom att följa bloggen etc. etc.
Jag välkomnar er nyfikenhet och hoppas sommaren blir fin.