Öppen koki i Lund 4 april

Klockan 18 den 4 april blir det kroki i Lund på Wickmanska gården – kom, teckna och var glad.

Anmäl dig som modell eller för att teckna via Facebook.

Vi ser gärna att du skriver i loggen för evenemanget om du kommer för att teckna, vill vara modell eller kanske bådadera. Vi kommer vara ett flertal modeller, manliga och kvinnliga, som kommer växlas av och/eller jobba tillsammans. Är även du intresserad av eller nyfiken på att vara modell så hör av dig.

Du kan vara allt från en erfaren tecknare till nybörjare med konstintresse. Det viktiga är inte vilken teknik eller material du använder, vilken erfarenhet du har eller liknande utan att du kommer med ett öppet sinne, en skaparglöd och bidrar med din glädje. Kanske vill någon erfaren hjälpa nybörjare med enkla tips?

Tag med eget material – lämpligtvis papper, pennor, kol, kritor, tusch eller vad du vill använda och något hårt underlag att ha pappret på.

Vi tar en symbolisk avgift på 20:- per tecknare.