Formändring, en grafisk uppfräschning

Det är så lätt att hamna i fällan att hela tiden använda ordet design när det kommer till formgivning, gestaltning och liknande områden så jag valde ”formändring” denna gång istället för ”omdesign”.

Oavsett dessa språkliga nyanser så har bloggen nu fått ett nytt utseende som jag hoppas känns bättre. Det har blivit tydligare separation mellan olika inlägg, mellan inläggen och sidfoten, bilder och bakgrund samt innehåll menyn som avgränsare upptill med mera men ingen form är bäst på alla vis så jag hör gärna dina åsikter.

Hur funkar det med datumet högerställt? Är färgerna enhetliga? Sticker något ut?
Skriv gärna.

Brygga (c) konstmodell.se
Ett självporträtt jag tog för några år sen och ställningen i brygga kör jag ibland som modell.
Jag är inte bara modell utan även kompetent och erfaren fotograf.