Kroki under Malmöfestivalen, nästan

I helgen drog Malmöfestivalen igång och detta till strålande högsommarväder med sol och tropiska nätter. Givetvis passade jag på att nyttja vädret genom att vara ute mycket. På lördagen var det kvavt i Lund fram till tidiga eftermiddagen så jag stannade i stan och lade mig naken med en bok i solen på ett lite hemligt ställe där det nästan aldrig kommer någon förbi.

Mot kvällen bar det iväg till Malmö för kvällens uppdrag som modell för en möhippa i en lägenhet i centrum. Det var ett glatt och trevligt gäng tjejer som verkligen briljerade med ritkolet med ljudet av den pågående Malmöfestivalen i bakgrunden utanför. Som vanligt vittnade de flesta om att de var nybörjare på kroki men det hindrade dem inte från att vara väldigt duktiga.

Överraskningen denna gång var att jag stod naken i vardagsrummet och välkomnade bruden när hon kom dit in. Hon sa efteråt att första tanken varit ”en strippa” men att hon reviderat sig snabbt då den tanken ju inte kunde stämma.

På väg hem såg jag en skylt som växlade mellan att visa att temperaturen var 26 grader och att klockan då var 21:10, otroligt njutbart och ett bra slut på en fin dag.

Högsommarvädret tilltog under söndagen och jag spenderade några härliga timmar på nakenbadet i Lomma. Vem vet, kanske var även du där, eller?

Klicka på bilderna för att se dem i större format.

Finns du på Facebook? Ta en titt på min Facebooksida som konstmodell, läs och se mer och tryck gärna .